1. kinderwagen
  2. Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green

Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

9.70 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 44 cm

Omschrijving van Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green

De Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green is een absolute must-have voor ouders die in de stad wonen of vaak onderweg zijn. Met zijn speciaal ontworpen functionaliteiten is deze kinderwagen perfect afgestemd op het stadsleven en reisavonturen. De Miley is niet alleen compact en lichtgewicht, maar heeft ook een verfijnd ontwerp dat zowel stijlvol als praktisch is. Dankzij zijn compacte formaat kan hij gemakkelijk door smalle straatjes en drukke winkelcentra manoeuvreren. Geen gedoe meer met zware en onhandige kinderwagens! De Miley Sage Green is een prachtige toevoeging aan de Easywalker familie. De zachte groene kleur geeft een vleugje frisheid en natuurlijkheid aan de kinderwagen. Bovendien is de Miley voorzien van een hoogwaardig onderstel en stevige wielen, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is voor dagelijks gebruik. Met de Miley ben je altijd klaar om samen met je kindje de wereld te ontdekken, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green is 22 kg. Daarnaast is Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green heeft Alle banden zijn massieve banden.

Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Easywalker Miley² Miley2 Miley Sage Green zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 44 cm
  • Het is daarnaast 9.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens