1. kinderwagen
  2. Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze

Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze

Merk

Nijntje

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.13 kg

Afmetingen

Hoogte: 5.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze

Maak van elke wandeling of autorit een avontuur met de schattige Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze. Deze wagenspanner zorgt ervoor dat je nooit meer een saai moment hebt. Het is uitgerust met drie speeltjes die elk een andere activiteit bieden: knisperpapier, een pieper en een rammelaar. Niet alleen is het spelen met deze speeltjes leuk, het stimuleert ook de hand-oogcoördinatie van je kindje. Terwijl ze proberen de speeltjes te pakken, ontwikkelen ze hun motorische vaardigheden. De wagenspanner is eenvoudig te bevestigen aan de kinderwagen of het autostoeltje door middel van de lusjes. Zo kan je kleintje altijd en overal genieten van speelplezier. De Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte. Dus waar wacht je nog op? Voeg dit schattige en stimulerende speelgoed toe aan de uitrusting van je kleintje en maak elke reis een magische ervaring!

Veelgestelde vragen over Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze is . Daarnaast is Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze heeft .

Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Nijntje Wagenspanner Fluffy Roze zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.13 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens