1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen

Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.39 kg

Afmetingen

Hoogte: 22 cm

Breedte:

Omschrijving van Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen

Met de Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen hoef je nooit meer je kleintje uit het autostoeltje te halen tijdens een autorit. Deze handige adapters zorgen ervoor dat je na iedere autorit het autostoeltje eenvoudig aan de kinderwagen kunt bevestigen. Zo kun je moeiteloos van autorijden naar wandelen overschakelen, zonder dat je kleintje gestoord wordt. De Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters zijn compatibel met de meeste Maxi-Cosi kinderwagens. Dit betekent dat je jouw favoriete autostoeltje kunt gebruiken en het met gemak kunt bevestigen aan je kinderwagen. Of je nu een Maxi-Cosi Pebble, Maxi-Cosi CabrioFix of een ander compatibel autostoeltje hebt, deze adapters zorgen ervoor dat je altijd klaar bent voor elke reis. Met de Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen hoef je je nooit meer zorgen te maken over het gedoe van het overzetten van je kleintje van de auto naar de kinderwagen. Deze adapters bieden gemak en veelzijdigheid, waardoor ze een essentieel accessoire zijn voor elke ouder onderweg. Dus waar wacht je nog op? Bevestig vandaag nog je autostoeltje aan je kinderwagen en geniet van moeiteloos reizen met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen is . Daarnaast is Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen heeft .

Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Maxi-Cosi Universele Autostoeladapters Babyautostoel op kinderwagen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 22 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.39 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens