1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

108 g

Afmetingen

Hoogte: 0.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino

Met de Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino creëer je niet alleen een comfortabele en veilige omgeving voor je kindje, maar ook een stijlvolle look voor je kinderwagen. Dit zonnescherm beschermt je kindje tegen allerlei omgevingsinvloeden, zoals licht, wind, zon, geluid en zelfs lichte regen. De Dooky Universal Cover is gemaakt van zacht en comfortabel Oekotex katoen, wat zorgt voor een aangenaam gevoel voor je kindje. Daarnaast is de cover ook nog eens machine wasbaar, waardoor je hem makkelijk schoon kunt houden. Dankzij het universele ontwerp is de cover binnen enkele seconden te bevestigen aan je autostoeltje groep 0+, kinderwagen en zelfs de buggy. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van een rustige en vredige wandeling met je kindje, zonder dat hij of zij last heeft van vervelende invloeden van buitenaf. Met de Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino zorg je niet alleen voor de veiligheid en comfort van je kindje, maar ook voor een trendy en modieuze uitstraling van je kinderwagen. De cover is verkrijgbaar in de kleur San Marino, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne look. Laat je kindje genieten van een rustige en zorgeloze wandeling, terwijl jij kunt genieten van een prachtig en trendy accessoire voor je kinderwagen.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino heeft .

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen San Marino zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 108 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens