Jollein Activiteitenkubus Spring Garden

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jollein Activiteitenkubus Spring Garden om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jollein Activiteitenkubus Spring Garden

Merk

Jollein

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.09 kg

Afmetingen

Hoogte: 13 cm

Breedte:

Omschrijving van Jollein Activiteitenkubus Spring Garden

Een unieke en zachte activiteitenkubus genaamd Jollein Activiteitenkubus Spring Garden, speciaal ontworpen voor jouw kleintje. Deze kubus is vervaardigd van hoogwaardig 100% velours materiaal, waardoor het extra zacht aanvoelt voor het gevoelige huidje van jouw baby. Elk van de zes vlakken van de kubus biedt een andere functie, met als voornaamste doel het prikkelen van de zintuigen en het stimuleren van de ontwikkeling van jouw kleintje. Deze activiteitenkubus bevat verschillende elementen die de zintuigen van jouw baby zullen stimuleren. Zo is er bijvoorbeeld een handige babyspiegel, waarin jouw baby zijn eigen reflectie kan ontdekken. Daarnaast zijn er kleurrijke labeltjes aanwezig, die de tastzin van jouw kleintje zullen stimuleren. De kubus bevat ook knisperende elementen, waardoor jouw baby gestimuleerd wordt om te ontdekken en te spelen. Om het nog handiger te maken, is de kubus voorzien van een koortje met een plastic ring. Hierdoor kun je de kubus eenvoudig bevestigen aan bijvoorbeeld de box of de kinderwagen. Zo kan jouw kleintje altijd en overal genieten van de stimulerende activiteiten die deze kubus te bieden heeft. Kortom, de Jollein Activiteitenkubus Spring Garden is de perfecte metgezel voor jouw mini, die zowel plezier als ontwikkeling zal brengen.

Veelgestelde vragen over Jollein Activiteitenkubus Spring Garden

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jollein Activiteitenkubus Spring Garden is . Daarnaast is Jollein Activiteitenkubus Spring Garden geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jollein Activiteitenkubus Spring Garden heeft .

Jollein Activiteitenkubus Spring Garden heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jollein Activiteitenkubus Spring Garden heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jollein Activiteitenkubus Spring Garden zijn als volgt:

  • Product hoogte: 13 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.09 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens