1. kinderwagen
  2. Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar,

Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar,

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar, om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar,

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

17 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

16060 g

Afmetingen

Hoogte: 112 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar,

De Bugaboo Cameleon 3 Plus is een soepele en flexibele 2-in-1 kinderwagen die perfect is voor jouw kleintje. Met een comfortabele reiswieg en een wandelwagen met zonnekap, biedt deze kinderwagen alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en veilige rit. Bovendien ontvang je een gratis regenhoes, zodat je altijd voorbereid bent op slecht weer. Deze kinderwagen is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met grote achterwielen en kleinere voorwielen met instelbare vering, zorgt de Bugaboo Cameleon 3 Plus voor een soepele rit, waar je ook bent. Daarnaast heeft de kinderwagen een extra tweewiel positie, waardoor je gemakkelijk door zand of sneeuw kunt bewegen. De omkeerbare duwbeugel is super handig en stelt je in staat om de wandelrichting in slechts een paar seconden te veranderen, zodat je kleintje contact met je kan houden of de wereld vrij kan ontdekken. De Bugaboo Cameleon 3 Plus is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot peuter, wat betekent dat je er jarenlang plezier van zult hebben. Gemaakt van superzachte stoffen van hoge kwaliteit, biedt deze kinderwagen zowel naar jou kijkend als de wereld inkijkend opties. Het comfort gordel zorgt voor extra veiligheid, terwijl de zonnekap beschermt tegen de zon. Bovendien heeft de kinderwagen een volledig verstelbare duwbeugel, zodat.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar,

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar, is 17 kg. Daarnaast is Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar, geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar, heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar, heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar, heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Bugaboo Cameleon 3 Plus, Soepele en Flexibele 2-in-1 Kinderwagen: Wandelwagen met Stoel Comfort Wieg, 0-4 Jaar, zijn als volgt:

  • Product hoogte: 112 cm
  • product breedte: 50 cm
  • Het is daarnaast 16060 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens