1. kinderwagen
  2. Jollein Wagenspanner Spring Garden

Jollein Wagenspanner Spring Garden

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jollein Wagenspanner Spring Garden om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jollein Wagenspanner Spring Garden

Merk

Jollein

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.10 kg

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte:

Omschrijving van Jollein Wagenspanner Spring Garden

Geniet je er ook zo van om een wandeling te maken met je kleintje? Om ervoor te zorgen dat je baby zich vermaakt tijdens jullie uitje, is de Jollein Wagenspanner Spring Garden ideaal. Niet alleen ziet het er super schattig uit, het stimuleert ook nog eens de ontwikkeling! Deze wagenspanner is voorzien van 3 leuke knuffeltjes: een bloemetje, een eendje en een lieveheersbeestje. Alle knuffeltjes hebben een knisperelement, waardoor ze extra interessant zijn voor je kleintje. Daarnaast heeft het eendje een spiegel op zijn buikje en het bijtje is voorzien van een zacht belletje. Dit zorgt gegarandeerd voor urenlang vermaak! Je kunt de wagenspanner eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen of Maxi Cosi. Zo heb je altijd een leuke en kleurrijke accessoire bij je om je kleintje te vermaken. Ben je op zoek naar een enkele hanger? Dan raden we je ook aan om de schattige wagenhanger Duck van Jollein te bekijken. Met deze wagenspanner en wagenhanger maak je jouw kinderwagen helemaal compleet en zorg je ervoor dat je kleintje zich altijd kan vermaken tijdens jullie gezamenlijke avonturen buiten.

Veelgestelde vragen over Jollein Wagenspanner Spring Garden

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jollein Wagenspanner Spring Garden is . Daarnaast is Jollein Wagenspanner Spring Garden geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jollein Wagenspanner Spring Garden heeft .

Jollein Wagenspanner Spring Garden heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jollein Wagenspanner Spring Garden heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jollein Wagenspanner Spring Garden zijn als volgt:

  • Product hoogte: 2 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.10 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens