1. kinderwagen
  2. Bugaboo Comfort Meerijdplankje

Bugaboo Comfort Meerijdplankje

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Comfort Meerijdplankje om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Comfort Meerijdplankje

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

2.68 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Bugaboo Comfort Meerijdplankje

Met het Bugaboo Comfort Meerijdplankje is het gemakkelijker dan ooit om comfortabel te wandelen met een extra kind. Dit innovatieve accessoire kan moeiteloos worden gebruikt in combinatie met alle Bugaboo kinderwagens. Of je nu de Bugaboo Buffalo, Bugaboo Cameleon³, Bugaboo Donkey, Bugaboo Fox of Bugaboo Bee⁵ hebt, dit meerijdplankje past perfect bij jouw Bugaboo kinderwagen. Het Bugaboo Comfort Meerijdplankje biedt een veilige en stabiele rit voor je oudere kind, terwijl jij de controle over de kinderwagen behoudt. Het is eenvoudig te bevestigen aan het onderstel van de kinderwagen, waardoor je zonder gedoe kunt genieten van je wandelingen. Bovendien zorgt het slimme ontwerp ervoor dat het meerijdplankje niet in de weg zit tijdens het wandelen en gemakkelijk kan worden opgeklapt wanneer het niet in gebruik is. Met het Bugaboo Comfort Meerijdplankje hoef je je geen zorgen te maken over het nemen van extra bagage of het gebruik van zware kinderwagens. Je kunt nu moeiteloos genieten van quality time met je kinderen terwijl je samen op pad gaat. Kies voor gemak, comfort en stijl met dit geweldige accessoire van Bugaboo.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Comfort Meerijdplankje

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Comfort Meerijdplankje is . Daarnaast is Bugaboo Comfort Meerijdplankje geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Comfort Meerijdplankje heeft .

Bugaboo Comfort Meerijdplankje heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Comfort Meerijdplankje heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bugaboo Comfort Meerijdplankje zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 2.68 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens