1. kinderwagen
  2. Hauck Buggy organizer

Hauck Buggy organizer

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Buggy organizer om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Buggy organizer

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.34 kg

Afmetingen

Hoogte: 22 cm

Breedte:

Omschrijving van Hauck Buggy organizer

Kinderwagentas - Handige organizer voor kinderwagen en buggy Met deze handige tas heb je tijdens het wandelen of winkelen alle belangrijke spullen voor je baby direct bij de hand, dankzij de slimme indeling. De tas is voorzien van liefdevolle details die zorgen voor een modieuze uitstraling. Er zijn twee houders voor flesjes die kunnen worden ingedrukt voor extra ruimte, een vak met ritssluiting aan de binnenkant voor sleutels, handige netvakken en aan de buitenkant een vak met drukknoop. Dankzij de extra brede en stabiele klep blijft de kinderwagentas goed gesloten. Tegelijkertijd kun je eenvoudig bij je drankjes, zonder de tas te hoeven openen. De tas kan eenvoudig worden bevestigd aan de kinderwagen of buggy met de verstelbare klittenbandsluitingen, waardoor je altijd je handen vrij hebt om je baby vast te houden. Het materiaal van de kinderwagentas is slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Zowel de binnen- als buitenkant kunnen gemakkelijk worden afgeveegd en de tas kan op 40°C in de wasmachine worden gewassen. Hierdoor blijft de tas er jarenlang goed en stijlvol uitzien, zelfs na intensief gebruik. Kortom, met de Hauck Buggy organizer heb je altijd alles bij de hand en kun je in stijl genieten van je wandelingen met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Hauck Buggy organizer

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Buggy organizer is . Daarnaast is Hauck Buggy organizer geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Buggy organizer heeft .

Hauck Buggy organizer heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Buggy organizer heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Hauck Buggy organizer zijn als volgt:

  • Product hoogte: 22 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.34 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens