1. kinderwagen
  2. Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht

Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

0.01 kg

Afmetingen

Hoogte: 108 cm

Breedte: 56 cm

Omschrijving van Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht

Ga comfortabel en stijlvol op pad met je kleintje met de Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen inclusief reiswieg. Deze buggy is ontworpen om de beste compacte en vouwbare buggy op de markt te zijn. Met de nadruk op het comfort van je kindje, biedt deze buggy een luxe ervaring. En het beste van alles is dat het nu ook wordt geleverd met een passende reiswieg, zodat je de XP kunt gebruiken vanaf de geboorte! De Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen is perfect voor ouders die op zoek zijn naar een combinatie van comfort en stijl. Dankzij het lichtgewicht ontwerp is deze buggy gemakkelijk te manoeuvreren en op te bergen. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje uit gaat, deze buggy biedt een comfortabele rit voor je kindje. Met de toevoeging van de reiswieg is de Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen nu geschikt vanaf de geboorte. Dit betekent dat je kleintje vanaf het begin kan genieten van het comfort en de stijl van deze buggy. De reiswieg biedt een veilige en knusse omgeving voor je baby, zodat jullie samen kunnen genieten van jullie avonturen. Kies voor de Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen inclusief reiswieg en ervaar het ultieme comfort en gemak tijdens je uitstapjes met je kindje.

Veelgestelde vragen over Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht is 25 kg. Daarnaast is Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht heeft Alle banden zijn massieve banden.

Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht zijn als volgt:

  • Product hoogte: 108 cm
  • product breedte: 56 cm
  • Het is daarnaast 0.01 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens