1. kinderwagen
  2. UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize

UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize

Merk

UV-Fashions

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 0 mm

Breedte:

Omschrijving van UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize

De UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize is een must-have accessoire voor ouders tijdens zonnige zomerdagen. Deze zonneparasol beschermt je kleintje tegen de felle zonnestralen en zorgt voor een aangename wandeling. Met een diameter van 70 cm en een lengte van 77 cm biedt deze parasol uitstekende bescherming voor je kindje. Deze parasol is voorzien van een zilvercoating aan de binnenzijde, die voldoet aan de strenge Australische normen voor UPF50+ bescherming tegen de zon. Dit zorgt ervoor dat je kindje veilig kan genieten van de buitenlucht zonder zich zorgen te hoeven maken over schadelijke UV-straling. Het materiaal van de parasol is waterafstotend, waardoor hij ook geschikt is voor onverwachte regenbuien. Dankzij de universele houder kan deze parasol eenvoudig worden bevestigd op de meeste soorten kinderwagens en buggy's met ovale en ronde buizen. Daarnaast kun je de positie van de parasol aanpassen dankzij de elastische delen. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en comfort tijdens het wandelen met je kindje. De UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens biedt niet alleen optimale bescherming en comfort, maar is ook het resultaat van jarenlange ervaring, innovatief denken en hoogwaardige kwaliteit. Kies voor de veiligheid en het comfort van je kindje met deze wandelwagenparasol.

Veelgestelde vragen over UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize

Het maximaal aanbevolen gewicht voor UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize is . Daarnaast is UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize heeft .

UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens - maat Onesize zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0 mm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens