1. kinderwagen
  2. Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit)

Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit)

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit) om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit)

Merk

Enovoe

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.06 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit)

Dit Enovoe® Muggennet kinderwagen is de perfecte oplossing om je baby te beschermen tegen vervelende muggen en andere insecten. Gemaakt van 100% polyester net, is dit muskietennet van hoge kwaliteit en niet giftig. Het is ontworpen om zowel duurzaam als levenslang te zijn, zodat je erop kunt vertrouwen dat je kindje altijd veilig zal zijn, waar je ook naartoe gaat. Het muskietennet is speciaal gemaakt voor kinderwagens, wiegjes, Pack N Plays en draagbare minibedjes. Dankzij de stevige constructie en het perfecte formaat past het net precies over de kinderwagen, waardoor het geen kans krijgt om erin te kruipen. Het witte ontwerp zorgt ervoor dat het muskietennet discreet en stijlvol is, en het zal ook geen afbreuk doen aan het uiterlijk van je kinderwagen. Met dit muskietennet hoef je je geen zorgen te maken over muggenbeten of andere insecten die je kleintje kunnen lastigvallen. Het biedt een effectieve barrière, zodat je baby rustig kan slapen en genieten van de frisse lucht tijdens wandelingen in het park of andere buitenactiviteiten. Neem geen genoegen met minder dan het beste, kies voor het Enovoe® Muggennet kinderwagen en geef je baby de bescherming die hij verdient!

Veelgestelde vragen over Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit)

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit) is . Daarnaast is Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit) geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit) heeft .

Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit) heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit) heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Enovoe® Muggennet kinderwagen Stevig Ideaal voor wieg, Pack N Plays Draagbaar Minibedje (Wit) zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.06 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens