1. kinderwagen
  2. kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm

kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm

Merk

kwmobile

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

34 g

Afmetingen

Hoogte: 1.37 cm

Breedte:

Omschrijving van kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm

Zorg ervoor dat je altijd veilig bent, zelfs in het donker, met de kwmobile helmhoes. Deze helmhoes is voorzien van reflecterende sterren die oplichten zodra er licht op valt, waardoor je altijd zichtbaar bent op je fiets. Of het nu winter of herfst is, of je nu in het donker of bij schemering fietst, met deze helmhoes ben je altijd goed zichtbaar. Deze hoes is universeel en past op alle standaard helmmaten. Dankzij de elastische band blijft de hoes goed op zijn plaats zitten, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Daarnaast is de hoes gemaakt van waterafstotend materiaal dat ook gebruikt wordt voor tenten. Hierdoor blijft je helm en je haar droog, zelfs in geval van regen, hagel of sneeuwbuien. De kwmobile helmhoes is gemaakt van hoogwaardig 150d Oxford polyester en heeft een zilverkleurig reflecterend ontwerp. Daarnaast wordt de hoes geleverd met een handige opbergtas van 17 x 10 cm, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Ook is deze helmhoes geschikt voor sportieve fietsers die winst willen behalen in tijdritten, wegwedstrijden en andere sportevenementen. Met zijn aerodynamische ontwerp zorgt de helmhoes niet alleen voor extra zichtbaarheid, maar ook voor verbeterde prestaties tijdens het fietsen.

Veelgestelde vragen over kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm

Het maximaal aanbevolen gewicht voor kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm is . Daarnaast is kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm heeft .

kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van kwmobile helmhoes Waterdichte bescherming voor fietshelmen Met reflecterende sterren voor extra zichtbaarheid Fietshelm zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1.37 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 34 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens