1. kinderwagen
  2. Babyzen YOYO² buggy 6+ frame

Babyzen YOYO² buggy 6+ frame

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Babyzen YOYO² buggy 6+ frame om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Babyzen YOYO² buggy 6+ frame

Merk

Babyzen

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Nee

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7 kg

Afmetingen

Hoogte: 106 cm

Breedte: 18 cm

Omschrijving van Babyzen YOYO² buggy 6+ frame

De Babyzen YOYO² 6+ is een absolute must-have voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdige en stijlvolle buggy. Met zijn moderne frame en het bijpassende Color-pack 6+ is deze buggy perfect voor kinderen vanaf 6 maanden oud. De Babyzen YOYO² 6+ is niet zomaar een gewone buggy, het is een buitengewone reisgenoot die voldoet aan de behoeften van zowel ouder als kind. Het frame van de Babyzen YOYO² 6+ is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het is lichtgewicht en gemakkelijk inklapbaar, waardoor het ideaal is voor onderweg. Daarnaast kan het frame worden aangepast aan verschillende situaties, zoals het verstellen van de hoogte van de duwstang. De buggy is voorzien van een comfortabele zitting met een zacht en gewatteerd zitkussen. Het Color-pack 6+ voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan de buggy, met de keuze uit verschillende kleuren en patronen. Bovendien is het Color-pack eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor je de look van de buggy kunt aanpassen aan je eigen stijl en voorkeuren. Met de Babyzen YOYO² 6+ kunnen jij en je kleintje samen de wereld verkennen. Of je nu een wandeling maakt in het park of op reis gaat, deze buggy biedt comfort en gemak voor zowel ouder als kind. Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen kan de Babyzen YOYO² 6+ tegen een stootje en gaat hij lang.

Veelgestelde vragen over Babyzen YOYO² buggy 6+ frame

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Babyzen YOYO² buggy 6+ frame is 22 kg. Daarnaast is Babyzen YOYO² buggy 6+ frame geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Babyzen YOYO² buggy 6+ frame heeft Alle banden zijn massieve banden.

Babyzen YOYO² buggy 6+ frame heeft een voetensteun: Nee en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Babyzen YOYO² buggy 6+ frame heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Babyzen YOYO² buggy 6+ frame zijn als volgt:

  • Product hoogte: 106 cm
  • product breedte: 18 cm
  • Het is daarnaast 7 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens