1. kinderwagen
  2. MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes

MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes

Merk

Moby-System

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 56 cm

Omschrijving van MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes

De MobySystem LENA buggy is de perfecte metgezel voor ouders die graag op reis gaan met hun kleintje. Deze kinderwagen is speciaal ontworpen om licht van gewicht te zijn, waardoor hij gemakkelijk te dragen en te manoeuvreren is. Of je nu een dagje naar het park gaat of een lange reis maakt, met de Lena ben je altijd klaar voor avontuur. Een van de unieke kenmerken van de Lena buggy is de slaapstand. Deze functie maakt het mogelijk om de rugleuning van de kinderwagen in verschillende posities te verstellen, zodat je kleintje comfortabel kan rusten of zelfs een dutje kan doen tijdens de wandeling. Geen gedoe meer met het tillen van je vermoeide kindje uit de kinderwagen, want met de Lena kunnen ze gewoon lekker blijven liggen. Daarnaast wordt de Lena geleverd met een handige regenhoes. Deze regenhoes beschermt je kindje tegen regen en wind, zodat je altijd op pad kunt gaan, ongeacht het weer. Dankzij het easy-to-fold systeem is de Lena ook zeer gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Kortom, de MobySystem LENA buggy met slaapstand en regenhoes is de ideale keuze voor ouders die comfort, gemak en functionaliteit willen combineren tijdens hun reizen met hun kleintje.

Veelgestelde vragen over MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes

Het maximaal aanbevolen gewicht voor MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes is 15 kg. Daarnaast is MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes heeft Alle banden zijn luchtbanden.

MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van MobySystem LENA buggy met Slaapstand en Regenhoes zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 56 cm
  • Het is daarnaast 6 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens