1. kinderwagen
  2. Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn

Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

16 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn

Met onze luxe kinderwagen 3-in-1 inclusief autostoel en buggy, kan je jouw kostbare baby van 0-3 jaar veilig en stijlvol vervoeren. Deze veelzijdige kinderwagen biedt de perfecte oplossing voor elke situatie. Of je nu een wandeling door het park maakt, boodschappen doet of een lange autorit maakt, deze kinderwagen is de ideale metgezel. De kinderwagen is ontworpen met het oog op comfort en veiligheid. Het stevige frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de zachte bekleding zorgt voor een comfortabele ervaring voor je kleintje. Met de meegeleverde autostoel kan je jouw baby veilig in de auto vervoeren, zonder gedoe met het overzetten naar een andere stoel. En wanneer je op je bestemming aankomt, kan je de autostoel eenvoudig bevestigen op de kinderwagen, zodat je baby lekker kan blijven slapen. Deze kinderwagen is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen straalt hij klasse uit. De kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een model kan kiezen dat bij jouw stijl past. Daarnaast is de kinderwagen voorzien van handige extra's, zoals een ruime opbergmand en een verstelbare duwstang. Kortom, met onze luxe kinderwagen 3-in-1 inclusief autostoel en buggy kan je jouw baby veilig en comfortabel vervoeren, waar je ook na.

Veelgestelde vragen over Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn is 25 kg. Daarnaast is Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn heeft Alle banden zijn massieve banden.

Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Luxe Kinderwagen 3 in 1 Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 Newborn zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 50 cm
  • Het is daarnaast 16 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens