1. kinderwagen
  2. Koelstra Compact Buggy Gen Black

Koelstra Compact Buggy Gen Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Koelstra Compact Buggy Gen Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Koelstra Compact Buggy Gen Black

Merk

Koelstra

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.26 kg

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 48 cm

Omschrijving van Koelstra Compact Buggy Gen Black

De Koelstra Compact Buggy Gen Black is de ultieme metgezel voor jou en je kleintje tijdens jullie avonturen buitenshuis. Deze buggy is ontworpen met het oog op comfort en gemak, waardoor je moeiteloos kunt manoeuvreren en genieten van jullie tijd samen. De naam GEN staat voor de nieuwste generatie buggy's en deze buggy is een ware revolutie op het gebied van compactheid, lichtheid en gebruiksgemak. Met zijn slanke ontwerp en lichtgewicht constructie is deze buggy perfect voor onderweg. Of je nu een dagje gaat winkelen in de stad of een ontspannen wandeling maakt in het park, de Koelstra Compact Buggy Gen Black is altijd klaar voor actie. Met handige functies zoals een verstelbare rugleuning en een ruime opbergmand, biedt deze buggy ultiem comfort voor zowel jou als je kleintje. Daarnaast zorgt de veiligheidsgordel ervoor dat je kindje altijd veilig en stevig vastzit. De Koelstra Compact Buggy Gen Black is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol met zijn elegante zwarte kleur en moderne design. Kortom, deze buggy biedt jou en je kleintje optimaal gemak en comfort tijdens jullie avonturen buitenshuis. Of je nu een drukke dag hebt gepland of gewoon een ontspannen uitstapje maakt, met de Koelstra Compact Buggy Gen Black ben je altijd klaar om op pad te gaan.

Veelgestelde vragen over Koelstra Compact Buggy Gen Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Koelstra Compact Buggy Gen Black is 15 kg. Daarnaast is Koelstra Compact Buggy Gen Black geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Koelstra Compact Buggy Gen Black heeft Alle banden zijn massieve banden.

Koelstra Compact Buggy Gen Black heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Koelstra Compact Buggy Gen Black heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Koelstra Compact Buggy Gen Black zijn als volgt:

  • Product hoogte: 100 cm
  • product breedte: 48 cm
  • Het is daarnaast 8.26 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens