1. kinderwagen
  2. Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd

Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.53 kg

Afmetingen

Hoogte: 77.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd

Bescherm je kleintje tegen de brandende zonnestralen met de Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd. Speciaal ontworpen voor gebruik op kinderwagens en buggy's, biedt deze unieke parasol optimale bescherming tegen schadelijk zonlicht. Dankzij zijn flexibele ontwerp kan de parasol in alle richtingen worden gebogen, waardoor je gemakkelijk de ideale positie kunt vinden om je kindje te beschermen. De Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd is niet alleen functioneel, maar ook zeer praktisch in gebruik. Met zijn handige bevestigingsmechanisme kun je de parasol eenvoudig aan de kinderwagen of buggy vastmaken en weer losmaken. Dit betekent dat je de parasol snel kunt aanpassen aan veranderende weersomstandigheden of wanneer je kindje even uit de zon wil. Bovendien is de parasol gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en weerbestendig zijn, zodat je er lang plezier van zult hebben. Met de Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd hoef je je geen zorgen te maken over de schadelijke effecten van de zon op de gevoelige huid van je kindje. Bescherming en gebruiksgemak komen samen in dit innovatieve product. Voeg een vleugje stijl toe aan je kinderwagen en geniet van zorgeloze uitjes met je kleintje, wetende dat ze veilig en comfortabel zijn onder de bescherming van de Dooky Parasol.

Veelgestelde vragen over Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd is . Daarnaast is Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd heeft .

Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Parasol Kinderwagen Gemêleerd zijn als volgt:

  • Product hoogte: 77.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.53 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens