1. kinderwagen
  2. Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block

Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block

Merk

Bebeconfort

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

5.7 kg

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 33 cm

Omschrijving van Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block

De Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block is de ultieme metgezel voor jou en je kleintje tijdens wandelingen en uitstapjes. Deze comfortabele buggy biedt meerdere standen, zodat je baby overal kan genieten van een welverdiend dutje. Dankzij de verstelbare en versterkte rugleuning kan je baby altijd de perfecte slaaphouding vinden, terwijl jij geniet van een ontspannen wandeling. De Kiplo Buggy is niet alleen comfortabel, maar ook praktisch. Met zijn ultracompacte en lichtgewicht ontwerp is hij gemakkelijk te transporteren en op te vouwen. Of je nu een drukke stad wilt verkennen of een ontspannen wandeling in het park wilt maken, de Kiplo Buggy is altijd klaar voor gebruik. Daarnaast is de Kiplo Buggy ook zeer wendbaar, waardoor je moeiteloos kunt manoeuvreren, zelfs in de meest drukke omgevingen. De duurzame materialen en hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat deze buggy lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Dus waar wacht je nog op? Maak van elke wandeling een comfortabele en plezierige ervaring met de Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block.

Veelgestelde vragen over Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block is 15 kg. Daarnaast is Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Bebeconfort Kiplo Buggy Shadow Block zijn als volgt:

  • Product hoogte: 100 cm
  • product breedte: 33 cm
  • Het is daarnaast 5.7 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens