1. kinderwagen
  2. Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone

Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6 kg

Afmetingen

Hoogte: 102 cm

Breedte: 56.50 cm

Omschrijving van Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone

De Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone is de perfecte reisgenoot voor ouders die veel onderweg zijn met het openbaar vervoer. Deze buggy is snel en behendig, waardoor je moeiteloos kunt manoeuvreren in drukke straten en smalle gangpaden. Dankzij de innovatieve opvouwtechniek kun je de Citi Neo II met slechts één hand snel en compact opvouwen. Hierdoor houd je je andere hand vrij om voor je kindje te zorgen. Bovendien is de buggy licht en gemakkelijk te dragen, en past hij moeiteloos in de kofferbak van de auto. Naast zijn handige opvouwbaarheid heeft de Citi Neo II ook een ruime boodschappenmand. Deze mand is niet alleen handig voor het meenemen van je dagelijkse boodschappen, maar biedt ook voldoende ruimte voor het opbergen van babyspullen en speelgoed. Zo heb je altijd alles bij de hand wat je nodig hebt tijdens een dagje uit met je kindje. De Citi Neo II is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn elegante Caviar Stone-kleur en moderne design ziet hij er geweldig uit. Kortom, de Hauck Citi Neo II buggy is de ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een compacte en veelzijdige buggy voor hun avontuurlijke levensstijl.

Veelgestelde vragen over Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone is 25 kg. Daarnaast is Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone zijn als volgt:

  • Product hoogte: 102 cm
  • product breedte: 56.50 cm
  • Het is daarnaast 6 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens