1. kinderwagen
  2. Baninni Duo Buggy Adige Moss

Baninni Duo Buggy Adige Moss

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Baninni Duo Buggy Adige Moss om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Baninni Duo Buggy Adige Moss

Merk

Baninni

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

11.60 kg

Afmetingen

Hoogte: 105.00 cm

Breedte: 76 cm

Omschrijving van Baninni Duo Buggy Adige Moss

De Baninni Duo Buggy Adige Moss is de perfecte wandelwagen voor duo's en tweelingen. Met deze zij-aan-zij buggy geniet je van ultiem gebruiksgemak. Je kunt de buggy namelijk eenvoudig met één hand in- en uitvouwen, dankzij het lichtgewicht ontwerp. Daarnaast heeft de buggy een breedte van 76 cm, waardoor hij probleemloos door standaard deuropeningen past. De Adige duo buggy is niet alleen praktisch, maar ook compact inklapbaar. Hierdoor kun je hem moeiteloos opbergen. De rugleuningen van de wandelwagen zijn afzonderlijk verstelbaar, evenals de voetensteunen. Zo kunnen je kleintjes altijd comfortabel zitten. Bovendien heeft de Adige een trendy uitstraling dankzij de stijlvolle bekleding. Elk zitje is uitgerust met een veilige 5-puntsgordel en een afneembare voorbeugel. Daarnaast beschikt de buggy over handige boodschappenmandjes aan de onderkant, waarin je gemakkelijk een luiertas of speelgoed kunt opbergen. De Adige duo buggy is geschikt voor kinderen van 0 tot 36 maanden en kan per zitje een maximaal gewicht van 15 kg dragen. Met de zwenkwielen met rubberen banden en het centrale remsysteem manoeuvreer je moeiteloos door verschillende terreinen. De afmetingen van de buggy zijn 76 cm x 86 cm wanneer hij opengeklapt is. Kortom, de Baninni Duo Buggy Adige Moss is de ideale.

Veelgestelde vragen over Baninni Duo Buggy Adige Moss

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Baninni Duo Buggy Adige Moss is 15 kg. Daarnaast is Baninni Duo Buggy Adige Moss geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Baninni Duo Buggy Adige Moss heeft Alle banden zijn massieve banden.

Baninni Duo Buggy Adige Moss heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Baninni Duo Buggy Adige Moss heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Baninni Duo Buggy Adige Moss zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105.00 cm
  • product breedte: 76 cm
  • Het is daarnaast 11.60 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens