1. kinderwagen
  2. AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023

AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023

Merk

AeroMoov

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.28 kg

Afmetingen

Hoogte: 30 cm

Breedte:

Omschrijving van AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023

De AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023 is de perfecte toevoeging aan elk autostoeltje of buggy. Met zijn ademende luchtlaag en geavanceerde 3D technologie zorgt deze limited edition voor een optimale warmteregulatie en voorkomt het overmatig zweten bij je kindje. De Air Layer creëert een veilige luchtcirculatie, waarbij overtollige lichaamswarmte wordt afgevoerd en frisse lucht uit de omgeving wordt aangevoerd. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele omgeving voor je kindje, maar ook voor een extra laag bescherming. Bovendien is de Air Layer geschikt voor elk merk autostoeltje of buggy, waardoor je hem eenvoudig kunt gebruiken met je bestaande uitrusting. Met de AeroMoov Air Layer geniet je kindje van een aangename en verkoelende rit, zelfs tijdens warme zomerdagen. Daarnaast is deze limited edition uitgevoerd in een uniek Birds design, waardoor je autostoeltje of buggy er ook nog eens stijlvol uitziet. Kies voor de AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023 en geef je kindje het comfort en de bescherming die het verdient.

Veelgestelde vragen over AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023

Het maximaal aanbevolen gewicht voor AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023 is . Daarnaast is AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023 heeft .

AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Birds LIMITED EDITION 2023 zijn als volgt:

  • Product hoogte: 30 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.28 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens