1. kinderwagen
  2. Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN

Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN

Merk

Koelstra

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

337 g

Afmetingen

Hoogte: 60 mm

Breedte:

Omschrijving van Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN

De Koelstra Regenhoes Compact GEN is een onmisbare accessoire om je kleintje te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Of het nu regent of waait, met deze regenhoes blijft je kindje altijd lekker droog en comfortabel. Deze regenhoes is speciaal ontworpen voor de Koelstra Compact Buggy GEN en past perfect op het frame. Wat deze regenhoes uniek maakt, is het transparante kijkscherm. Je kindje kan hierdoor nog steeds genieten van het uitzicht en alles om zich heen goed in de gaten houden, terwijl het veilig en droog zit. Het geluid van de regendruppels op de regenhoes zorgt voor een rustgevende sfeer en maakt wandelingen in de regen extra gezellig. De regenhoes is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Dankzij het handige ontwerp is de regenhoes eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Bovendien is hij gemakkelijk op te bergen in de bijgeleverde opbergtas, zodat je hem altijd bij de hand hebt wanneer dat nodig is. Bescherm je kindje tegen weer en wind met de Koelstra Regenhoes Compact GEN en geniet van zorgeloze wandelingen, ongeacht het weer!

Veelgestelde vragen over Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN is . Daarnaast is Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN heeft .

Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Koelstra Regenhoes Compact Buggy GEN zijn als volgt:

  • Product hoogte: 60 mm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 337 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens