1. kinderwagen
  2. Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen

Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen

Merk

Moby-System

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

5.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte: 62 cm

Omschrijving van Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen

De Moby-System kinderwagen is een revolutionair en innovatief model dat speciaal is ontworpen om het leven van ouders gemakkelijker te maken. Met zijn superlichtgewicht en compacte ontwerp is deze kinderwagen perfect voor ouders die vaak onderweg zijn. Het is de ideale reisgenoot voor uitstapjes naar de stad, het park of zelfs op vakantie. Met een draagvermogen van maximaal 15 kg is de Moby-System kinderwagen geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en groottes. De verstelbare rugleuning zorgt ervoor dat je kleintje altijd comfortabel zit, of ze nu willen slapen of de wereld om hen heen willen ontdekken. Daarnaast beschikt de kinderwagen over dubbele zwenkbare schuimrubberen wielen, waardoor het manoeuvreren door smalle steegjes en drukke straten een fluitje van een cent is. Maar dat is nog niet alles! De Moby-System kinderwagen biedt ook een uitgebreid scala aan accessoires om aan de behoeften van zowel ouders als kinderen te voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een verstelbare en verwijderbare zonnekap om je kleintje te beschermen tegen de felle zonnestralen, een ruime opbergmand om al je benodigdheden in op te bergen en een handige bekerhouder voor je kopje koffie onderweg. Met de Moby-System kinderwagen hoef je je geen zorgen te maken over het comfort en de veiligheid van je kind, want Barton biedt het allemaal. Bereid je voor op een moe.

Veelgestelde vragen over Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen is 15 kg. Daarnaast is Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen heeft .

Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 45 cm
  • product breedte: 62 cm
  • Het is daarnaast 5.50 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens