1. kinderwagen
  2. Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar

Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

2.10 kg

Afmetingen

Hoogte: 36 cm

Breedte:

Omschrijving van Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar

Dit geweldige universele meerijdplankje is de perfecte toevoeging aan uw kinderwagen of buggy. Het is speciaal ontworpen om vermoeide kleintjes een comfortabel zitje te bieden, zodat ze kunnen uitrusten tijdens lange wandelingen. Bovendien zorgt het ervoor dat uw oudere kinderen niet langer jaloers hoeven te zijn op hun jongere broertjes of zusjes die in de buggy kunnen liggen. Het verstelbare zitje van het meerijdplankje zorgt voor extra gemak en flexibiliteit. U kunt eenvoudig de hoogte aanpassen aan de behoeften van uw kind, zodat het altijd comfortabel zit. Bovendien is het plankje universeel en past het op de meeste kinderwagens en buggy's. Het is dus niet nodig om een nieuwe kinderwagen aan te schaffen. Het meerijdplankje is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en veilig zijn voor uw kind. Het biedt stabiliteit en stevigheid, zodat u met een gerust hart kunt wandelen. Daarnaast is het plankje gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, zodat u het kunt gebruiken wanneer u het nodig heeft en kunt opbergen wanneer u het niet gebruikt. Met het universele meerijdplankje kunt u uw kinderwagen of buggy transformeren en ervoor zorgen dat al uw kinderen comfortabel en blij kunnen reizen. Bestel vandaag nog en geniet van ontspannen wandelingen met uw gezin!

Veelgestelde vragen over Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar is . Daarnaast is Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar heeft .

Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Meerijdplankje Universeel Voor Kinderwagen/Buggy Met Zitje Onderweg Verstelbaar zijn als volgt:

  • Product hoogte: 36 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 2.10 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens