1. kinderwagen
  2. Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer

Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

1.26 kg

Afmetingen

Hoogte: 104 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer

De Hauck buggy Travel N Care set in 100 jaar Disney design is een absolute must-have voor Disney-fans ter ere van het 100-jarige jubileum. Deze Limited Edition buggy heeft een coole look met holografische designelementen en is perfect voor ouders die op zoek zijn naar een compacte reisbuggy met hoogwaardig Disney-design. Met het lichte en stabiele aluminium frame kan de buggy een gewicht tot maximaal 25 kg dragen, wat betekent dat zowel het kind als een mand met spullen comfortabel kunnen worden vervoerd. Dankzij de comfortabele vering en de 360 graden zwenkbare voorwielen is het nemen van krappe bochten een eitje. De Travel N Care buggy is eenvoudig te hanteren voor dagelijks gebruik. Het verstellen van de ligstand of rugleuning naar de zitstand kan gemakkelijk met één hand worden gedaan. Bovendien kan de buggy met één hand worden ingeklapt, wat handig is voor gebruik in bus, trein of vliegtuig. Dankzij de transportbeveiliging blijft de buggy ingeklapt rechtop staan en met de gewatteerde draagriem kan hij comfortabel over de schouder worden gedragen. Deze set bevat ook een handige kinderwagenorganizer met bijpassend design, waarin je alle benodigde babyspullen binnen handbereik hebt. Met de verstelbare riemen met klittenband kan de organizer snel aan de buggy worden bevestigd. Daarnaast heeft de buggy een multifunctionele kap met 50+ UV-bescherming, die niet alleen aangename schaduw biedt, maar ook een prachtig zicht op het holog.

Veelgestelde vragen over Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer is 25 kg. Daarnaast is Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer heeft Massieve banden.

Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck buggy Travel N Care set 100 jaar Disney design met kinderwagenorganizer zijn als volgt:

  • Product hoogte: 104 cm
  • product breedte: 50 cm
  • Het is daarnaast 1.26 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens