1. kinderwagen
  2. Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver

Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver

Merk

Littlecutiez

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

20 g

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte:

Omschrijving van Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver

De Littlecutiez Wagenspanner Dombo is het perfecte accessoire om stijlvol op pad te gaan met je kleintje. Deze prachtige wagenhanger heeft een uniek en hip design dat zeker de aandacht zal trekken. De wagenspanner is met de hand gemaakt, waardoor elk exemplaar een uniek karakter heeft. De Dombo wagenspanner is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gehaakte houten kralen en zilverkleurige accenten. De schattige olifantjes aan de uiteinden voegen een speels element toe aan de wagenspanner. Je kunt de wagenspanner eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen of buggy, zodat je kleintje altijd iets heeft om naar te kijken tijdens de wandeling. Naast dat de wagenspanner een leuke toevoeging is aan je kinderwagen, is het ook een geweldig kraamcadeau. Het unieke design en de handgemaakte kwaliteit maken het een bijzonder cadeau om te geven. Laat je kleintje genieten van de vrolijke kleuren en bewegingen van de Littlecutiez Wagenspanner Dombo!

Veelgestelde vragen over Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver is . Daarnaast is Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver heeft .

Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Littlecutiez Wagenspanner Dombo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby Zilver zijn als volgt:

  • Product hoogte: 2 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 20 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens