1. kinderwagen
  2. Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet

Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet

Merk

Naison

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.05 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet

De Naison Muggennet voor de kinderwagen is de perfecte oplossing om je kindje te beschermen tegen vervelende insecten tijdens wandelingen of dutjes. Dit universele muggennet is niet alleen geschikt voor kinderwagens, maar ook voor babynestjes en campingbedjes. Je kunt het overal mee naartoe nemen en gemakkelijk bevestigen. Dit muggennet is gemaakt van hoogwaardig insectengaas dat effectief voorkomt dat muggen, vliegen en andere insecten je kindje kunnen bereiken. Het biedt een veilige en comfortabele omgeving, zodat je kindje ongestoord kan slapen of spelen, zonder gestoord te worden door vervelende beten. Daarnaast is de Naison Muggennet voor de kinderwagen ook zeer eenvoudig te gebruiken. Het heeft een universeel ontwerp dat geschikt is voor de meeste kinderwagens, babynestjes en campingbedjes. Je kunt het eenvoudig bevestigen met behulp van de elastische banden, zodat het stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens beweging. Bescherm je kleintje tegen muggen en andere vervelende insecten met de Naison Muggennet voor de kinderwagen. Het is een onmisbaar accessoire voor elke ouder die graag buiten is en zorgt voor een zorgeloze en plezierige tijd met je kindje.

Veelgestelde vragen over Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet is . Daarnaast is Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet heeft .

Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Klamboe Kinderwagen Universele klamboe voor Kinderwagen Ledikant Muskietennet Kinderwagen Muggennet zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.05 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens