1. kinderwagen
  2. Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks

Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks

Merk

Lodger

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.06 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks

De Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips zijn de perfecte oplossing om je swaddler (hydrofiele doek) gemakkelijk vast te maken aan de Maxi Cosi of kinderwagen. Deze handige clips zijn een absolute must-have voor elke ouder. Swaddles zijn tegenwoordig onmisbaar en worden voor allerlei doeleinden gebruikt. Niet alleen om je kindje na het badje mee af te drogen, maar ook als inbakerdoek, spuugdoek, afscherming over de kinderwagen, zonwering en zelfs bij het voeden in het openbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze multifunctionele doek. Met de Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips hoef je je geen zorgen te maken over losse doeken die steeds van de kinderwagen of Maxi Cosi afglijden. De clips zorgen voor een stevige bevestiging, waardoor de swaddle altijd op zijn plaats blijft. Daarnaast zijn de clips ook heel makkelijk in gebruik. Je klikt ze eenvoudig vast en kunt de swaddle snel en gemakkelijk verwijderen wanneer dat nodig is. Met deze Swaddle Clips kun je op een veilige en handige manier gebruik maken van je swaddler, waar je ook bent. Of je nu een wandeling maakt, op visite gaat of onderweg bent, met de Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips heb je altijd alles bij de hand om je kindje comfortabel en beschermd te houden.

Veelgestelde vragen over Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks is . Daarnaast is Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks heeft .

Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Lodger Kinderwagenaccessoire Swaddle Clips - 2 stuks zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.06 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens