Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

2061 g

Afmetingen

Hoogte: 36 cm

Breedte:

Omschrijving van Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board

Met ons Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board hoef je je geen zorgen meer te maken over vermoeide kindervoetjes tijdens een gezellige dagje uit. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen om je kind comfortabel te laten meerijden op de kinderwagen, terwijl hij of zij geniet van een welverdiende rust. Het meerijdplankje is verstelbaar, zodat het geschikt is voor verschillende kinderwagens. Het kan eenvoudig worden bevestigd aan de achterkant van de kinderwagen en biedt een stevige en veilige zitplaats voor je kind. Het zitje is ergonomisch ontworpen en voorzien van zacht en duurzaam materiaal, zodat je kind comfortabel kan zitten tijdens de wandeling. Daarnaast is het zitje ook verstelbaar, zodat je kind altijd in de optimale positie zit. Het Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het heeft een modern en strak design dat perfect past bij elke kinderwagen. Daarnaast is het gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat het lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het biedt niet alleen comfort en gemak voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Dus waar wacht je nog op? Maak je wandelingen en dagjes uit nog leuker en ontspannen met ons Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board.

Veelgestelde vragen over Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board is . Daarnaast is Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board heeft .

Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Universeel Meerijdplankje voor Kinderwagen Inclusief zitje Verstelbaar Buggy board zijn als volgt:

  • Product hoogte: 36 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 2061 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens