1. kinderwagen
  2. Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden

Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden

Merk

Jollein

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.07 kg

Afmetingen

Hoogte: 30 cm

Breedte:

Omschrijving van Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden

Dit schattige eendje, genaamd Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden, is een onmisbaar speeltje voor jouw kleintje. Het eendje is gemaakt van superzacht materiaal en biedt eindeloos plezier. Door het belletje in het eendje heeft het een rustgevende en vertrouwde werking, waardoor je kleintje zich veilig en geborgen voelt. Niet alleen is het eendje heerlijk om mee te knuffelen, maar het heeft ook verschillende interactieve elementen. Je kleintje kan lekker friemelen met de kleurrijke labeltjes en het koortje aan de zijkant, wat goed is voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. Daarnaast maken de voetjes en het snaveltje van het eendje een knisperend geluid, wat zorgt voor extra sensorische stimulatie. Met dit lieve eendje zal jouw kleintje zich urenlang vermaken. Het is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een vriendje om mee te knuffelen en troost bij te vinden. Het Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden is perfect voor zowel thuis als onderweg. Zorg ervoor dat jouw kleintje altijd een trouwe metgezel heeft met dit geweldige eendje.

Veelgestelde vragen over Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden is . Daarnaast is Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden heeft .

Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jollein Knuffel Duck Activity toy Spring Garden zijn als volgt:

  • Product hoogte: 30 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.07 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens