1. kinderwagen
  2. Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders

Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders

Merk

Universeel merk

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 5.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders

Met het Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoire hoef je nooit meer te zoeken naar een tafel of kinderstoel om samen met je kleintje te kunnen eten en drinken. Dit handige plateau kan eenvoudig aan je buggy worden bevestigd en biedt direct een multifunctionele oplossing voor maaltijden onderweg. Het plateau is niet alleen voorzien van een ruimte om eten en drinken op te plaatsen, maar beschikt ook over een handige telefoonhouder. Hierdoor kun je tijdens het eten even ontspannen met een filmpje of spelletje op je telefoon. Het Buggy Tafel Plateau is geschikt voor diverse kinderwagens, waardoor je het accessoire gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw specifieke model. Met dit universele accessoire ben je altijd voorbereid op een gezellige maaltijd, waar je ook bent. Of het nu gaat om een picknick in het park, een uitstapje naar de dierentuin of gewoon een wandeling door de stad, met het Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoire heb je altijd een handige tafel bij de hand. Geniet samen met je kleintje van eten en drinken, zonder gedoe met tafels en stoelen.

Veelgestelde vragen over Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders is . Daarnaast is Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders heeft .

Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Buggy Tafel Plateau Universeel Kinderwagen accessoires Buggy accessoires Telefoonhouder Melkfleshouders zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens