1. kinderwagen
  2. Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare

Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare

Merk

Lionelo

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Luchtbanden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 23 cm

Omschrijving van Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare

De Lionelo Elia Buggy Kinderwagen is de perfecte metgezel voor elke ouder die op zoek is naar comfort, kwaliteit en gemak. Met een gewicht van slechts 7 kg is deze lichte buggy gemakkelijk te hanteren en mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Maar laat je niet misleiden door het gewicht, deze kinderwagen biedt nog steeds een stevige en veilige rit voor je kleintje. De Lionelo Elia is niet alleen lichtgewicht, maar ook zeer aanpasbaar. Met de verstelbare rugleuning en voetensteun kan je de wandelwagen aanpassen aan de behoeften en comfort van je kind. Of ze nu willen slapen of rechtop willen zitten en de wereld willen ontdekken, deze buggy biedt de perfecte ondersteuning. Bovendien is de Lionelo Elia uitgerust met een ruime opbergmand waarin je al je essentiële spullen kunt opbergen tijdens je wandelingen. Met het toegekende Intertek-certificaat ben je verzekerd van de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van de Elia wandelwagen. Deze buggy voldoet aan de EN1888 normen, wat betekent dat hij is getest en goedgekeurd volgens de strengste veiligheidsstandaarden. En als kers op de taart bevat de Lionelo Elia ook het speciale Lionelo Assistance pakket, dat je nog meer gemoedsrust geeft. Voor meer informatie over dit pakket kun je terecht op onze YouTube-video, waar we je graag alle details laten zien.

Veelgestelde vragen over Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare is 15 kg. Daarnaast is Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare heeft Luchtbanden.

Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Lionelo Elia Buggy Kinderwagen Rijke set lichte 7kg Verstelbare zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 23 cm
  • Het is daarnaast 7 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens