1. kinderwagen
  2. Loopie Extra handje Handvat

Loopie Extra handje Handvat

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Loopie Extra handje Handvat om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Loopie Extra handje Handvat

Merk

EVE kids

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.08 kg

Afmetingen

Hoogte: 0.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Loopie Extra handje Handvat

De Loopie Extra handje Handvat is een innovatieve en handige toevoeging aan elke kinderwagen. Met slechts een stang kan deze slimme accessoire eenvoudig worden bevestigd en direct worden gebruikt. Maar dat is niet alles! De Loopie is perfect te combineren met de Kid-Sit, een universeel meerijdplankje dat vrijwel op elke kinderwagen past. Dit handvat is speciaal ontworpen om op de achter-as van de kinderwagen te rusten en kan eenvoudig worden bevestigd met behulp van simpele strips. Zelfs als je geen rechte achteras hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Onze handige adapter biedt de perfecte oplossing voor een optimale pasvorm. Om er zeker van te zijn dat de Loopie geschikt is voor jouw kinderwagen, raden we je aan om onze handige kinderwagenchecker op onze website, evekids.nl, te raadplegen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens kiezen uit een scala aan kleuren om je favoriete Loopie Extra handje Handvat te bestellen. Met deze handige en stijlvolle toevoeging aan je kinderwagen, ben je altijd klaar om op pad te gaan met je kleintje. Dus wacht niet langer en voeg een extra handje toe aan je kinderwagen met de Loopie Extra handvat.

Veelgestelde vragen over Loopie Extra handje Handvat

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Loopie Extra handje Handvat is . Daarnaast is Loopie Extra handje Handvat geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Loopie Extra handje Handvat heeft .

Loopie Extra handje Handvat heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Loopie Extra handje Handvat heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Loopie Extra handje Handvat zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.08 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens