1. kinderwagen
  2. Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires

Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires

Merk

Doona

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.39 kg

Afmetingen

Hoogte: 0 cm

Breedte:

Omschrijving van Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires

Je wilt je kind altijd beschermen, zelfs tijdens een regenbui. Daarom is het Doona Regenscherm de perfecte accessoire voor de Doona autostoel. Dit regenscherm sluit naadloos aan op de autostoel en biedt optimale bescherming tegen regen, kou en wind. Zo kan je zonder zorgen met je kind op pad, zelfs als het weer niet meewerkt. Het regenscherm is gemaakt van transparant materiaal, waardoor je altijd een goed zicht hebt op je kind. Daarnaast is het regenscherm ook nog eens waterafstotend, dus je hoeft niet bang te zijn dat je kind nat wordt. Het regenscherm is eenvoudig en snel te bevestigen, zodat je in een handomdraai klaar bent om op pad te gaan. Met het Doona Regenscherm ben je altijd voorbereid op een onverwachte regenbui en geef je je kind de beste bescherming.

Veelgestelde vragen over Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires is . Daarnaast is Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires heeft .

Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Doona Regenscherm Doona autostoel/buggy accessoires zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.39 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens