1. kinderwagen
  2. Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze

Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.54 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze

Met de Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze kun je je kindje op warme en zonnige dagen optimaal beschermen. Deze parasol kan eenvoudig aan je Bugaboo kinderwagen bevestigd worden, waardoor je kindje altijd van de nodige schaduw kan genieten. Met zijn drie draaipunten biedt deze parasol maximale flexibiliteit, zodat je de perfecte positie kunt vinden, ongeacht de positie van de zon aan de hemel. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje doorbrengt op het strand, deze parasol zorgt ervoor dat je kindje altijd comfortabel en beschermd kan blijven. De Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Dankzij zijn zachte roze kleur voegt hij een vleugje elegantie toe aan je kinderwagen. Bovendien is de parasol gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Kies voor de Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze en geef je kindje de bescherming en stijl die het verdient.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze is . Daarnaast is Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze heeft .

Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bugaboo Kinderwagen Parasol Zacht Roze zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.54 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens