1. kinderwagen
  2. Doona Extra Opbergruimte

Doona Extra Opbergruimte

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Doona Extra Opbergruimte om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Doona Extra Opbergruimte

Merk

Doona

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.25 kg

Afmetingen

Hoogte: 0 cm

Breedte:

Omschrijving van Doona Extra Opbergruimte

De Doona Extra Opbergruimte is de perfecte toevoeging voor jouw Doona autostoel/wandelwagen. Met deze handige opbergtas kun je nu eenvoudig extra spullen meenemen tijdens je uitstapjes. Of het nu gaat om luiers, speelgoed of andere benodigdheden, met de Doona Snap On Storage tas heb je alles binnen handbereik. Deze opbergtas is speciaal ontworpen om de stabiliteit van de Doona autostoel/kinderwagen te behouden. Je kunt de tas gemakkelijk bevestigen en dankzij de duurzame materialen is hij ook eenvoudig te wassen. Met een maximaal draaggewicht van 3 kg kun je voldoende spullen meenemen zonder je zorgen te maken over de veiligheid. De Doona Extra Opbergruimte is alleen te gebruiken in de wandelwagenstand. Nu kun je dus moeiteloos je Doona autostoel transformeren tot een handige wandelwagen en genieten van extra opbergruimte. Vergeet geen enkel essentieel item meer mee te nemen en maak je uitstapjes met de Doona autostoel/wandelwagen nog praktischer en comfortabeler met de Doona Snap On Storage opbergtas.

Veelgestelde vragen over Doona Extra Opbergruimte

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Doona Extra Opbergruimte is . Daarnaast is Doona Extra Opbergruimte geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Doona Extra Opbergruimte heeft .

Doona Extra Opbergruimte heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Doona Extra Opbergruimte heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Doona Extra Opbergruimte zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.25 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens