1. kinderwagen
  2. UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize

UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize

Merk

UV-Fashions

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 0 cm

Breedte:

Omschrijving van UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize

De UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens in de kleur antraciet is een onmisbaar accessoire tijdens zonnige zomerdagen. Deze zonneparasol is speciaal ontworpen om je kleintje te beschermen tegen de felle zonnestralen. Met een indrukwekkende diameter van 70 cm en een lengte van 77 cm biedt deze parasol een uitstekende bescherming voor je kindje. De binnenkant van de parasol is voorzien van een zilveren coating die een UPF50+ bescherming biedt tegen de zon, volgens de strenge normen van Australië. Daarnaast is het materiaal van de parasol waterafstotend, zodat je ook tijdens een lichte regenbui probleemloos kunt blijven wandelen. Dankzij de universele houder kan deze parasol eenvoudig worden bevestigd op de meeste soorten kinderwagens en buggy's met ovale of ronde buizen. Bovendien kun je de positie van de parasol naar wens aanpassen dankzij de elastische delen. De wandelwagenparasols van UV-Fashions zijn het resultaat van jarenlange ervaring, innovatief denken en hoogwaardige kwaliteit. Het belangrijkste doel is om de veiligheid en het comfort van je kindje te waarborgen. Met deze UV-parasol kun je met een gerust hart genieten van een wandeling in de zon, wetende dat je kleintje optimaal beschermd is.

Veelgestelde vragen over UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize

Het maximaal aanbevolen gewicht voor UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize is . Daarnaast is UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize heeft .

UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Antraciet maat Onesize zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens