1. kinderwagen
  2. Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen

Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen

Merk

Prénatal

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Anti lek banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

8.12 kg

Afmetingen

Hoogte: 106 mm

Breedte: 33 cm

Omschrijving van Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen

De Prénatal Buggy Nijntje is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje tijdens wandelingen en uitstapjes. Met zijn lichtgewicht aluminium frame is deze buggy gemakkelijk te vervoeren en neemt hij weinig ruimte in beslag. De buggy is voorzien van een handige boodschappenmand, zodat je al je spullen eenvoudig kunt meenemen. Naast de praktische eigenschappen heeft de Nijntje Buggy ook gedacht aan het comfort van je kindje. De buggy is uitgerust met een zon- en windkap, inclusief extra zonneklep kijkvenster, om je kleintje te beschermen tegen de zon en regen. Daarnaast is de rugleuning eenvoudig met één hand te verstellen in maar liefst vier verschillende posities, van zit- naar slaapstand. Zo kan je kindje altijd comfortabel zitten of liggen tijdens het wandelen. De Prénatal Buggy Nijntje is niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook nog eens stijlvol. Met zijn vrolijke Nijntje design zal je kleintje de show stelen tijdens elke wandeling. Kortom, deze inklapbare plooibuggy is de ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een handige en trendy wandelwagen.

Veelgestelde vragen over Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen is 22 kg. Daarnaast is Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen heeft Anti lek banden.

Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Prénatal Buggy Nijntje Buggy met Boodschappenmand Inklapbare Plooibuggy Makkelijk Verstelbare Wandelwagen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 106 mm
  • product breedte: 33 cm
  • Het is daarnaast 8.12 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens