1. kinderwagen
  2. MUTSY meerijdplankje Step-Up Board

MUTSY meerijdplankje Step-Up Board

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over MUTSY meerijdplankje Step-Up Board om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties MUTSY meerijdplankje Step-Up Board

Merk

Mutsy

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van MUTSY meerijdplankje Step-Up Board

Het MUTSY meerijdplankje Step-Up Board is de perfecte toevoeging aan jouw Mutsy kinderwagen, waardoor je je kleintje moeiteloos kunt meenemen. Dit handige plankje kan eenvoudig aan de achterkant van de kinderwagen worden bevestigd, waardoor je oudere kind comfortabel kan staan of zitten terwijl jij de kinderwagen duwt. Met het Step-Up Board hoef je niet langer te worstelen met vermoeide beentjes van je oudere kind tijdens wandelingen. Het biedt hen een veilige en leuke manier om met je mee te reizen. Het plankje is stevig en duurzaam, zodat het bestand is tegen dagelijks gebruik en avontuurlijke uitstapjes. Bovendien is het Step-Up Board ontworpen met het oog op gemak en gebruiksgemak. Het kan gemakkelijk worden bevestigd en verwijderd, zodat je het snel kunt aanpassen aan de behoeften van je gezin. Daarnaast biedt het plankje ook een extra opbergruimte, waar je kleine spullen zoals een tas of speelgoed kunt plaatsen. Kortom, met het MUTSY meerijdplankje Step-Up Board wordt elke wandeling met je kinderen een comfortabele en plezierige ervaring.

Veelgestelde vragen over MUTSY meerijdplankje Step-Up Board

Het maximaal aanbevolen gewicht voor MUTSY meerijdplankje Step-Up Board is . Daarnaast is MUTSY meerijdplankje Step-Up Board geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. MUTSY meerijdplankje Step-Up Board heeft .

MUTSY meerijdplankje Step-Up Board heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. MUTSY meerijdplankje Step-Up Board heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van MUTSY meerijdplankje Step-Up Board zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens