1. kinderwagen
  2. Beschermhoes Kinderwagen - Cover

Beschermhoes Kinderwagen - Cover

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Beschermhoes Kinderwagen - Cover om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Beschermhoes Kinderwagen - Cover

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

57 g

Afmetingen

Hoogte: 10.5 cm

Breedte:

Omschrijving van Beschermhoes Kinderwagen - Cover

De Beschermhoes Kinderwagen - Cover is een essentieel accessoire voor ouders die hun kinderwagen in optimale staat willen houden. Deze hoogwaardige hoes biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat de armsteun van de kinderwagen onbeschadigd blijft en langer meegaat. Met zijn duurzame en slijtvaste materiaal is deze beschermhoes speciaal ontworpen om de armsteun van de kinderwagen te beschermen tegen dagelijkse slijtage, krassen en vlekken. Of het nu gaat om ruwe terreinen, onvoorspelbaar weer of simpelweg het dagelijkse gebruik, deze hoes biedt een betrouwbare bescherming tegen alle mogelijke gevaren. Bovendien is de Beschermhoes Kinderwagen - Cover zeer gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Met zijn elastische randen past hij perfect om de armsteun van de kinderwagen en blijft hij stevig op zijn plaats. Daarnaast is de hoes wasbaar, waardoor hij eenvoudig schoon te houden is en altijd fris en hygiënisch blijft. Met de Beschermhoes Kinderwagen - Cover geef je niet alleen je kinderwagen een stijlvolle en moderne uitstraling, maar zorg je er ook voor dat deze langer meegaat en zijn waarde behoudt. Investeer vandaag nog in deze hoogwaardige beschermhoes en geniet van een langdurig gebruik van je kinderwagen zonder zorgen over beschadigingen.

Veelgestelde vragen over Beschermhoes Kinderwagen - Cover

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Beschermhoes Kinderwagen - Cover is . Daarnaast is Beschermhoes Kinderwagen - Cover geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Beschermhoes Kinderwagen - Cover heeft .

Beschermhoes Kinderwagen - Cover heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Beschermhoes Kinderwagen - Cover heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Beschermhoes Kinderwagen - Cover zijn als volgt:

  • Product hoogte: 10.5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 57 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens