1. kinderwagen
  2. Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes

Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 0 cm

Breedte:

Omschrijving van Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes

Met de DERYAN Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes, kun je je kindje moeiteloos beschermen tegen de onvoorspelbare weersomstandigheden. Of het nu regent of hard waait, deze regenhoes biedt optimale bescherming en comfort. Met zijn waterdichte en winddichte eigenschappen, houdt hij je kindje droog en warm tijdens het reizen. De DERYAN Rolo X2 Regenhoes is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het past perfect op de dubbele buggy Kooper x2 en is eenvoudig te bevestigen. Met de transparante voorkant kan je kindje nog steeds genieten van het uitzicht en blijven ze beschermd tegen de regen. Dankzij de handige ritssluiting aan de voorzijde kun je gemakkelijk bij je kindje komen en ze in- en uitstappen zonder gedoe. Deze regenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het is ook licht van gewicht en compact op te vouwen, waardoor het ideaal is om mee te nemen tijdens uitstapjes of vakanties. Met de DERYAN Rolo X2 Regenhoes hoef je je geen zorgen te maken over het weer, je kunt met een gerust hart op pad en volop genieten van quality time met je kindje.

Veelgestelde vragen over Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes is . Daarnaast is Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes heeft .

Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Deryan Rolo X2 Regenhoes voor dubbele buggy Kooper x2 regenhoes zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.50 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens