1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer)

Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer)

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer)

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

12800 g

Afmetingen

Hoogte: 99 cm

Breedte: 62 cm

Omschrijving van Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer)

Maxi-Cosi Zelia³ is een handige kinderwagen die perfect is voor drukke ouders. Met zijn 2-in-1 ontwerp kan de kinderwagen eenvoudig worden omgevormd van een reiswieg naar een comfortabele stoel, zonder gedoe met het veranderen van onderdelen. Bovendien is het mogelijk om elk Maxi-Cosi babyautostoeltje aan het reissysteem te koppelen, voor nog meer gemak tijdens het reizen. De Zelia³ is speciaal ontworpen voor gebruik in de stad. Dankzij de schokabsorberende vierwielophanging en de anti-lekwielen is de kinderwagen eenvoudig te manoeuvreren en kan hij moeiteloos over elke straat of opstapje rijden. Hierdoor kan je baby genieten van een soepele en comfortabele rit, terwijl jij je moeiteloos door de drukke straten kunt bewegen. Een van de kenmerken van de Maxi-Cosi Zelia³ is het omkeerbare zitje. Dit zorgt ervoor dat je je kind snel en eenvoudig van op de ouder gericht naar op de straat gericht kunt laten zitten, zodat het kan genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Bovendien is de kinderwagen gemakkelijk in te klappen en te dragen, waardoor hij ideaal is voor ouders die vaak onderweg zijn. Met een gewicht van slechts 11 kg is de Zelia³ ook nog eens erg licht. Naast gemak biedt de Maxi-Cosi Zelia³ ook luxueus comfort voor je baby, ongeacht de.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer)

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) is 22 kg. Daarnaast is Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) heeft Alle banden zijn massieve banden.

Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) zijn als volgt:

  • Product hoogte: 99 cm
  • product breedte: 62 cm
  • Het is daarnaast 12800 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens