1. kinderwagen
  2. Uptown Rider

Uptown Rider

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Uptown Rider om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Uptown Rider

Merk

Cozy Rider

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.00 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Uptown Rider

De Uptown Rider, de kroonjuweel in onze serie! Met trots presenteren wij deze ultieme rider, die elke rit naar een hoger niveau tilt. Als opvolger van de geliefde Ladybug, S-Rider, B-Rider en C-Rider, heeft de Uptown een geheel eigen karakter en is het meest uitgebreide meerijplankje in onze collectie. Met zijn strakke lijnen en moderne design is de Uptown Rider een ware blikvanger. De robuuste constructie zorgt voor een duurzaam en veilig rijplezier. Deze rider is ontworpen met oog voor detail en biedt een ongeëvenaarde rijervaring. Dankzij de geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen is de Uptown Rider de Mercedes onder de meerijplankjes. Niet alleen is de Uptown Rider een streling voor het oog, maar hij biedt ook ultiem comfort en gemak. Met zijn verstelbare stuurhoogte en ergonomisch gevormde handgrepen is deze rider geschikt voor zowel jong als oud. De antislip voetplank zorgt voor optimale grip en veiligheid, zelfs tijdens de meest uitdagende ritten. Bovendien beschikt de Uptown over handige opbergvakken, zodat je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen tijdens je avonturen. Met de Uptown Rider ben je verzekerd van een onvergetelijke rijervaring. Of je nu door de stad wilt cruisen of off-road wilt gaan, deze rider staat altijd voor je klaar. Maak kennis met de ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit -.

Veelgestelde vragen over Uptown Rider

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Uptown Rider is . Daarnaast is Uptown Rider geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Uptown Rider heeft .

Uptown Rider heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Uptown Rider heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Uptown Rider zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.00 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens