1. kinderwagen
  2. BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze

BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze

Merk

BOTC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

46 g

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze

MATCH JE KINDERWAGEN: We hebben een paar must-have roze leren kinderwagenhaakjes ontworpen die je zeker zullen imponeren. Deze haakjes zijn de perfecte keuze voor ouders die vanaf de eerste dag het beste willen bieden voor hun baby. Met deze accessoires wordt het gemakkelijk om al je benodigdheden bij de hand te houden tijdens wandelingen met je kleintje. EXTRA STEVIG EN STIJLVOL: Onze kinderwagenhaakjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen sterk en duurzaam zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je kinderwagen. Dankzij het stevige ontwerp kun je erop vertrouwen dat je tassen veilig aan de kinderwagen blijven hangen, zonder dat ze eraf vallen of gaan schommelen tijdens het wandelen. Bovendien zijn deze haakjes verkrijgbaar in een trendy roze kleur, waardoor ze perfect passen bij elke kinderwagen en een vleugje speelsheid toevoegen aan je wandelavonturen. PRAKTISCH EN VEELZIJDIG: Deze haakjes zijn niet alleen handig om je luiertas of boodschappentassen aan de kinderwagen te bevestigen, maar ze kunnen ook gebruikt worden om andere items, zoals je sleutels of jas, op te hangen. Met een set van 2 haakjes heb je voldoende ruimte om al je essentiële spullen mee te nemen tijdens je uitstapjes met je kleintje. De haakjes zijn eenvoudig te bevestigen aan.

Veelgestelde vragen over BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze is . Daarnaast is BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze heeft .

BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Leather Extra stevig Buggy haakjes Roze zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 46 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens