1. kinderwagen
  2. FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850

FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850

Merk

FUXTEC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850

De FUXTEC Regenhoes is een onmisbaar accessoire voor de avontuurlijke gezinnen die hun kinderen graag meenemen op spannende ontdekkingsreizen met de Bolderkar CT800 en CT850. Deze transparante regenhoes is speciaal ontworpen om uw kostbare lading droog en comfortabel te houden, zelfs tijdens onverwachte regenbuien. Met deze regenhoes hoeft u zich geen zorgen te maken over het weer. Uw kinderen kunnen blijven genieten van het buitenleven, terwijl u er zeker van kunt zijn dat ze veilig en droog blijven. De regenhoes is gemaakt van hoogwaardig, waterafstotend materiaal dat duurzaam en gemakkelijk te reinigen is. Het transparante ontwerp zorgt ervoor dat u altijd een oogje in het zeil kunt houden en uw kinderen kunt zien terwijl ze spelen of rusten in de bolderkar. Bovendien is de regenhoes eenvoudig te bevestigen en past perfect op de Bolderkar CT800 en CT850. U kunt de hoes in slechts enkele seconden aanbrengen en verwijderen, waardoor u snel kunt reageren op veranderende weersomstandigheden. Of het nu gaat om een plotselinge regenbui of een onverwachte windvlaag, deze regenhoes biedt optimale bescherming en comfort voor uw kinderen. Investeer vandaag nog in de FUXTEC Regenhoes en geniet van zorgeloze avonturen met uw gezin, ongeacht het weer!

Veelgestelde vragen over FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850

Het maximaal aanbevolen gewicht voor FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850 is . Daarnaast is FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850 heeft .

FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van FUXTEC Regenhoes transparant voor Bolderkar CT800 en CT850 zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens