1. kinderwagen
  2. Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block

Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block

Merk

Bebeconfort

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Nee

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6.57 kg

Afmetingen

Hoogte: 94 cm

Breedte: 33 cm

Omschrijving van Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block

De Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block is de ideale metgezel voor ouders in de stad. Deze buggy is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook zeer compact en lichtgewicht. Je kunt hem moeiteloos overal mee naartoe nemen en zelfs in kleine ruimtes opbergen. Wat deze buggy echt bijzonder maakt, is dat hij al vanaf de geboorte gebruikt kan worden. Dankzij de ligpositie en de verstelbare zitting en beensteun, kunnen kleine dutjes comfortabel worden gedaan. Je kunt erop vertrouwen dat jouw kleintje altijd in de beste positie ligt tijdens het wandelen. Maar de Soko Buggy is niet alleen praktisch, hij ziet er ook nog eens stijlvol uit. Met zijn Shadow Block design straalt hij moderne elegantie uit. Je zult zeker de aandacht trekken tijdens je wandelingen door de stad. De Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block is de perfecte keuze voor ouders die het leven in de stad willen vergemakkelijken. Met zijn compacte formaat, lichte gewicht en verstelbare functies is het de ultieme partner voor jou en jouw kleintje.

Veelgestelde vragen over Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block is 15 kg. Daarnaast is Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block heeft een voetensteun: Nee en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Bebeconfort Soko Buggy Shadow Block zijn als volgt:

  • Product hoogte: 94 cm
  • product breedte: 33 cm
  • Het is daarnaast 6.57 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens