1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.15 kg

Afmetingen

Hoogte: 0.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige biedt de perfecte bescherming tegen alle weersomstandigheden. Of het nu zonnig, regenachtig, winderig, sneeuwig of licht is, met Dooky ben je altijd goed voorbereid. Met zijn opvallende ontwerp met romantische bladeren in beige, voegt deze universele cover ook nog eens een stijlvolle touch toe aan je kinderwagen. De Dooky Universal Cover is zeer eenvoudig te bevestigen en aan te passen aan elke gewenste hoogte. Met behulp van de handige kunststof ringen kun je de cover binnen enkele seconden stevig vastmaken. Of je nu een reiswiegje, autostoeltje groep 0+, kinderwagen of buggy hebt, deze cover is geschikt voor alle merken. Zo hoef je je geen zorgen te maken of hij wel op jouw kinderwagen past. Naast zijn functionele eigenschappen, biedt de Dooky Universal Cover ook nog eens optimale bescherming tegen schadelijke stralen. De cover is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat een UPF 40+ bescherming biedt. Zo kan je kleintje veilig genieten van de buitenlucht, terwijl de cover de schadelijke UV-stralen tegenhoudt. Met de Dooky Universal Cover ben je verzekerd van comfort, gemak en stijl, waar je ook naartoe gaat met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige heeft .

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Romantic Leaves Beige zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.15 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens