1. kinderwagen
  2. Koelstra Compact Buggy Gen

Koelstra Compact Buggy Gen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Koelstra Compact Buggy Gen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Koelstra Compact Buggy Gen

Merk

Koelstra

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.34 kg

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 48 cm

Omschrijving van Koelstra Compact Buggy Gen

De Koelstra Compact Buggy GEN is een must-have voor alle drukke ouders die altijd onderweg zijn. Of je nu boodschappen gaat doen, familie bezoekt of zelfs op reis gaat naar het buitenland, deze buggy staat altijd voor je klaar. Met zijn duurzame en praktische ontwerp kun je moeiteloos en veilig de wereld verkennen. Deze buggy is niet alleen licht en handzaam, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met slechts één hand kun je hem gemakkelijk in- en uitklappen, waardoor je tijd en energie bespaart. Door zijn compacte formaat past hij zelfs in de kleinste kofferbakken en kun je hem probleemloos meenemen in het vliegtuig. Maar dat is nog niet alles! De Koelstra Compact Buggy GEN is uitgerust met handige functies die het leven van ouders nog gemakkelijker maken. Met de verstelbare rugleuning en de zachte bekleding zit je kind altijd comfortabel, terwijl de zwenkwielen zorgen voor een soepele en wendbare rit. Daarnaast is de buggy voorzien van een ruime opbergmand, waarin je al je essentiële spullen kunt meenemen. Met de Koelstra Compact Buggy GEN kun je met vertrouwen en gemak op pad gaan, wetende dat je kind veilig en comfortabel is. Deze buggy is de perfecte metgezel voor elke ouder die op zoek is naar een betrouwbare en praktische oplossing voor hun drukke levensstijl.

Veelgestelde vragen over Koelstra Compact Buggy Gen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Koelstra Compact Buggy Gen is 15 kg. Daarnaast is Koelstra Compact Buggy Gen geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Koelstra Compact Buggy Gen heeft Alle banden zijn massieve banden.

Koelstra Compact Buggy Gen heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Koelstra Compact Buggy Gen heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Koelstra Compact Buggy Gen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 100 cm
  • product breedte: 48 cm
  • Het is daarnaast 8.34 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens