1. kinderwagen
  2. Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy

Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy

Merk

Chicco

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 29 cm

Omschrijving van Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy

De Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar ultiem comfort en gemak. Deze ultralichte en supercompacte buggy is ontworpen met het oog op de behoeften van zowel het kind als de ouders. Vanaf de geboorte van de baby kan deze buggy gebruikt worden en biedt het ultiem comfort en veiligheid tijdens elke wandeling. De Liteway 4 buggy is voorzien van een 5-punts tuigje om ervoor te zorgen dat het kind veilig op zijn plaats blijft zitten. Daarnaast kan de rugleuning met slechts één handbeweging in maar liefst 5 verschillende posities versteld worden. Dit zorgt ervoor dat het kind altijd in de meest comfortabele positie zit, of het nu tijd is om te slapen of om de omgeving te verkennen. Naast het comfort en de veiligheid biedt de Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy ook een stijlvolle uitstraling. De strakke zwarte kleur geeft de buggy een moderne en elegante look. Bovendien is deze buggy uitgerust met een handig opbergvak waarin ouders alle benodigdheden kunnen opbergen, zoals luiers, flesjes en speelgoed. Met deze buggy kunnen ouders en kinderen samen genieten van elke wandeling, waarbij comfort en gemak voorop staan.

Veelgestelde vragen over Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy is 22 kg. Daarnaast is Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy heeft Alle banden zijn massieve banden.

Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Chicco Liteway 4 Jet Black 5 standen buggy zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 29 cm
  • Het is daarnaast 7.50 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens